Onze werkplaats

De plek waar wij van hout en epoxy jouw tafel toveren. Niet achter gesloten deuren, maar makkelijk toegankelijk vanuit onze showroom. Handig! Want jij kiest er het hout voor jouw droomtafel. Zodat je zeker bent van de soort, kleur, tekening en vorm. En je een tafel krijgt die écht bij je wensen past.

van handwerk naar kunstwerk

Kunst komt niet uit een machine. Iets unieks maak je met je handen. Alleen dan kun je de structuur van het hout voelen. De epoxy in goede banen leiden. En de kleinste details aanbrengen. We hebben wel machines. Maar onze handen, die doen het échte werk.

Onze collectie

jij kiest jouw meesterwerk

Bij Jorra is alles mogelijk. Ook dat wat niet mogelijk lijkt. Standaard modellen, vaste machine-instellingen of maximale formaten? Daar doen we niet aan. Het ontwerp van jouw epoxy tafel is uniek. En wij maken er een Jorra-meesterwerk van. Ambachtelijk vervaardigd en handgemaakt.

Onze projecten

Duurzaam & bewust

Wij gebruiken alleen gecertificeerd hout. En voor elke tafel die we maken, geven we een boom terug. Aan de aarde, en aan jou. Want bij de onthulling van jouw tafel krijg je van ons een boompje, dat je zelf kunt planten. Zo genieten we samen langer van een groene wereld.

Ons verhaal

Recente projecten

Klanten over Jorra

“Jorrit hielp ons met veel geduld. Er was meteen een klik. We mochten net zolang nadenken als we wilden, en nog een keer extra komen kijken. Hij vond het heel belangrijk dat we écht achter onze keuze stonden. Het resultaat? Een 10!” – Nancy Eiken – Helmond

Instagram feed