Ons vakmanschap

Kom je bij ons langs? Dan luisteren we naar je wensen en geven goed advies. Want jij weet wat je mooi vindt, en wij weten wat werkt. Samen komen we tot het mooiste resultaat.

Samen op weg

Het gevoel is goed en je bent enthousiast. Dan gaan we samen op weg naar jouw ideale tafel. Echt samen. Want jij beleeft elke stap.

Stap 1 – op zoek

We duiken letterlijk tussen het hout in de werkplaats. Op zoek naar het mooiste stuk, de beste vorm en de juiste kleur. Welk hout past bij jouw wensen? En welk onderstel kies je daarbij?

Stap 2 – creëren

We creëren een perfecte match met de epoxy. En bepalen de details die jouw tafel écht uniek maken. Voor welke kleur epoxy ga je? Wil je een grove boomstamkant? En hoe zie je de randen voor je?

Stap 3 – aan de slag

Het vakwerk begint. We zagen, schuren en gieten de epoxy over het hout. Pure magie! Jij ziet hoe jouw tafel stap voor stap verandert, want na elke fase sturen we je een foto.

Stap 4 – de onthulling

Jouw tafel is af en wij bezorgen ‘m met zorg en liefde bij je thuis. Bij een kunststuk hoort een officiële onthulling. Dus die komt er. En we beloven je: je zal versteld staan!

Stoer, stevig & spraakmakend

Jouw epoxy tafel is krasvast en onderhoudsvrij. Met een artistieke uitstraling, robuust en verfijnd tegelijk. Niet zomaar een meubel, maar het middelpunt van jouw interieur. Waaraan en waarover gepraat gaat worden. Dat is één ding wat zeker is.

Ons verhaal

Collectie

Bekijken

Bookmatch Notenhouten Epoxy Tafel

Eiken
Bekijken

Notenhouten bookmatch boomstamtafel

Eiken
Bekijken

Ovalen eetkamertafel

Beuken
Bekijken

Ronde eetkamertafel

Beuken

Duurzaam & bewust

Wij gebruiken alleen gecertificeerd hout. En voor elke tafel die we maken, geven we een boom terug. Aan de aarde, en aan jou. Want bij de onthulling van jouw tafel krijg je van ons een boompje, dat je zelf kunt planten. Zo genieten we samen langer van een groene wereld.

Ons verhaal

Klanten over Jorra

“Wij genieten elke dag van onze epoxy riviertafel en zijn superblij. Jorrit luistert goed naar je wensen en niks is hem te gek. Tijdens het hele proces hield hij ons met foto’s en filmpjes op de hoogte. Een tafel kopen bij Jorra is echt een aanrader!” – Mieke van Zagten – Druten

Instagram feed

Volg ons

Blijf op de hoogte van de nieuwste designs via social media.