Ons verhaal

Ontmoet Jorrit. Eigenaar van Jorra en tafeltovenaar.

Vroeger maakte hij gietvloeren. Zo ontdekte hij de mogelijkheden en de magie van epoxy. Zijn oom, een ervaren meubelmaker, leerde hem alles over hout.

In 2014 maakten ze samen hun eerste eettafel. Via experimenteren vanuit vakmanschap, vonden ze dé perfecte match tussen epoxy en hout. De kracht van twee werelden die samensmelten. Anno nu nog steeds dé kracht van Jorra.

Uniek

Elke houtsoort heeft een eigen tekening, elke stam zijn eigen vorm. En natuurlijk bepaal jij zelf de kleur, maat en afwerking van jouw tafel. Al die mogelijkheden maken elk meubel uniek. En jouw interieur extra bijzonder!

mysterieus

Met magische combinaties van hout en epoxy maken we het onmogelijke mogelijk. Daar zijn we trots op. Maar de finishing touch, dé vingerafdruk van Jorra? Die houden we voor onszelf. Geheim van de vakman!

artistiek

Jouw epoxy eettafel: een eyecatcher. Gasten kijken, bewonderen en kijken nog een keer. De complimenten blijven stromen. Dit is bijzonder! En jij geniet zelf het meest. Van jouw kunststuk in je interieur.

Acht jaarringen

Elk jaar dat een boom groeit, ontstaat er een jaarring in het hout. Bij Jorra hebben we er acht. Acht jaarringen: acht jaar vakmanschap en ervaring. En elke dag komt er een stukje bij. Want uitgegroeid zijn we nog lang niet.

 

Ons vakmanschap

Beleef design, details en uniek vakmanschap van Jorra. Elke tafel vertelt een eigen verhaal.

Tijd en aandacht

Wij schenken tijd en aandacht aan alles wat we maken. Aan onze epoxy tafels en deuren. En aan jou als klant. Kom langs in de showroom en bespreek je wensen met ons. Wanneer het jou uitkomt. Zo vaak als je wil.

Alles is mogelijk

Bij ons geen catalogus om uit te kiezen. Geen standaard maten of beperkingen in kleur en vorm. Wat jij in je hoofd hebt, maken wij. Natuurlijk in de eerste plaats tafels. Maar bel ook gerust met een andere wens. De mogelijkheden met hout en epoxy zijn eindeloos!

 

Maak een afspraak

Klanten over Jorra

“Het voelde meteen goed bij Jorra. Ik had direct het vertrouwen dat ik hier een mooie tafel zou krijgen. En het resultaat is inderdaad geweldig! Bijzonder, stevig en netjes afgewerkt. Ik ontvang veel complimenten en ben 100% tevreden over de service.” – Wim van Stiphout

Recente projecten

Instagram feed

Volg ons

Blijf op de hoogte van de nieuwste designs via social media.